Årets SVBK'er 2016

 Årets SVBK'er 2016– Peter Jespersen, Amager VK

SVBKer2016Prisen som Årets SVBK’er bliver selvfølgelig givet til en person med stor passion for volleyball og i denne kulisse (Amager Strand til DM i beachvolley) selvfølgelig også til en lokal fra AmagerVK.

Det er en person som har været aktiv som træner, bestyrelsesmedlem og spiller i Amager VK, samt medlem af ungdomsudvalget i SVBK.
Han er en person der rummer helle pakken som volleyballperson. Han har været dybt engageret i både volleyball og beachvolley, samt trænet alt lige fra kids og teen til 1. seniorhold i Amager VKHan er en klubmand udover det sædvanlige og har været igennem flere år næsten ene mand der bandt Amager VK sammen på tværs af holdene. Hvis der opstår en situation hvor der er brug for ekstra hjælp i forbindelse med træning, stævne eller andet, så er han altid parat til at give en hånd og hjælpe.
På beachvolleysiden har han i en årrække været ansvarlig for at Amager VK fik afholdt beachstævner for hold på alle niveauer – lige fra firma-, mix- og motion- til ungdom- og elitehold.

Udover klubarbejdet har han været et meget aktivt medlem af SVBK’s ungdomsudvalg (UU) igennem 10 år. Her er der sat stor pris på hans faglige indsigt og kompetente input. Det har været kendetegnende for ham, at han i UU har været i stand til at se bort fra snævre klubinteresser og i stedet har arbejdet hårdt for ungdomsvolley i hele kredsen.

Og derfor skal prisen som årets SVBK’er gå til Peter Jespersen fra Amager VK.

 

Se de tideligere modtager af prisen her. 

Udskriv E-mail

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215