Årets Ungdomsklub 2020

Årets Ungdomsklub 2020 - RS Rødovre Volleyuklub2020

Årets ungdomsklubs ungdomsafdeling har været blandt de bedste i Danmark op gennem 70’erne, hvor det blev til 3 Danmarksmesterskaber på både dame- og herreungdomssiden. Sidenhen svandt ungdomsafdelingen ind og var i starten af 2000-tallet ikke eksisterende. I 2003 blev det nye ungdomsspil Kidsvolley præsenteret i Dansk volleyball, og klubben var blandt de første klubber til at etablere en egentlig kidsafdeling.

Tirsdag den 2. september 2003 blev afdelingens første officielle træning afviklet med 15 børn.

Afdelingen arbejdede i starten helt uafhængigt af den øvrige del af klubben, og i løbet de første 6 år lykkedes det at vinde adskillige Sjællandsmesterskaber i Kidsvolley, flere PokalFestivaltitler, samt mange enkelte dag- og weekendstævner rundt omkring i landet.

Klubben begyndte at samarbejde med andre klubber for at sikre at alle ungdomsspillerne kunne få netop det volleytilbud, som de ønskede.

På skolefronten har klubben været meget aktiv. Skolestævnet 2019 blev som altid afviklet fredag inden vinterferien. Stævnet blev endnu en gang en kæmpe succes – endnu større end tidligere. 228 hold, over 1.300 spillere, ca. 100 lærere og forældre og 60 klubhjælpere fyldte både kommunes haller.

I forbindelse med deres seneste klubsamarbejde har ungdomsholdene valgt deres eget ungeråd. 12 piger og drenge fra de to klubber skal nu i ungerådet bidrage til at klubberne bliver et endnu bedre sted at være ungdomsspiller. Bidragene kan være idéer, arrangementer og så meget andet.

Klubben har været meget aktiv i deres kids og teenafdeling gennem mange år. De har deltaget med hold i næsten alle niveauer.
Ekstra imponerende når man tager i betragtning at de fleste af deres træner er forældre.

Stort tillykke til RS Rødovre Volley med kåringen som årets ungdomsklub 2020.

Udskriv E-mail

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215