Årets Ungdomsklub 2023

Årets Ungdomsklub 2023 - Himmelev VKuklub2023

Klubben ligger i et område, hvor der tidligere har været meget ungdom. Der har dog i en årrække manglet de drivkræfter, der har været nødvendige for at udvikle et stabilt ungdomsmiljø, selv om klubben har prøvet. Klubben er nu lykkedes med det arbejde igen og de har haft en stor fremgang på ungdomssiden, hvilket kan ses lidt på kidsvolley level 2-3 og meget på Teen 1-2 og GP.

Det er ikke pga. klubbens resultater, men også det sociale arbejde der bliver lagt i ungdomsarbejdet som vi hædrer. På klubbens hjemmeside kan man se, at fokus er lagt på fællesskab, leg og det sociale:

”Kidsvolley er en sjov måde for børnene at lære grundslagene gennem leg og bevægelse. Kidsvolley retter sig mod børn i 2.-5. klasse, der gerne vil være en del af et sjovt fællesskab, og er en hurtig måde, hvor børnene via leg hurtigt kommer i gang med at spille volleyball. Gennem leg og træning af bevægelser går spillet fra at være kaste- og gribebevægelser til at arbejde sig hen imod det færdige volleyballspil.​”

”Volleyballklubben tilbyder Teenvolley, hvor der både er fokus på det tekniske, at få spillet en masse volley og det gode sociale fællesskab og have det sjovt sammen. Der bliver i hvert fald grinet en masse til hver træning.”

Tillykke til årets ungdomsklub: Himmelev VK.

Udskriv E-mail

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dk ~ CVR. 40298215