Årets Ungdomsklub 2016

Årets ungdomsklub 2016 – Ishøj Volley

uklub2016

Klubben har kun eksisteret i 20 år. De har gennem hårdt arbejde fået bygget en klub med senior, motionist, teen og kidshold.
I de senere år har årets ungdomsklub været fastetableret med såvel divisions- serie og motions hold.
I løbet af de 20 år har klubben fået opbygget en ungdomsafdeling med 100 kids og teenspillere.
Årets ungdomsklub har i de sidste mange år arbejdet med at få ungdomsvolley op at stå på Vestegnen. Klubben er fast deltager ved stort set alle kids-, teenstævner, Grand Prix turneringen, U14 og U16-rækkerne.

Klubben som ligger i et socialt belastet område, tager også et ansvar. De er med i ”et godt idrætsmiljø for børn”, de har en mobbepolitik og de arbejder ihærdigt på, at inddrage familierne i klubben. Dette ses blandt andet på:

  • Kontingentet (fuld pris for det dyreste medlem fra en husstand, halv pris for efterfølgende)
  • At de er med i projektet Get2sport, hvor de i samarbejde med en skole, arbejder på at få aktiveret de unge og deres familie i den del af kommunen der ligger lagt fra klubbens normale træningssted.
  • At de arbejder på, at få aktiveret forældre til medlemmerne. De har forældre der er årgangsledere for ungdommen i klubben samt forældre der hjælper til i boden, når der er stævner i hallen.

Klubben har gennem en del år fået opbygget et ungdomsstævne i marts, hvor de samler kids- og teenhold til en hyggelig weekend i hallen. Stort tillykke til Ishøj Volley og Beachvolleyklub som årets ungdomsklub i SVBK 2016.

 

Se de tideligere vindere af 'Årets Ungdomsklub' her. 

Udskriv E-mail

 personliglicens logoLogo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215