Årets Ungdomsklub 2018

Årets Ungdomsklub 2018 - Grøndal EV

Grøndal

Prisen bliver i år givet til en klub for det lange seje træk, mere end for noget de har gjort sig bemærket med specifikt i år. En klub der bliver ved med at køre derudad med lange seje træk.

Det er en klub der rummer alt en ungdomsklub skal rumme: kids, teen, Grand Prix, SM og hold til DM.

En klub der er rigtig god og fokuseret på at inddrage og satse på de unge skal være trænere og hjælpetrænere i klubben, og dermed få de ekstra hænder til at køre det ungdomsarbejde man laver.

Det er en klub der har tradition for at sende deres ungdomshold til 4-5 årlige weekendture (både indenlands men også udenlands), hvor man sørger for at få dannet et fællesskab for disse unge spillere.

En klub som har prioriteret skolestævner meget højt og brugt dem som primær rekruttering i lang tid.

Når man taler om denne klubs ungdomsafdeling er det også næsten synonym med en person: Thorbjørn.  En mand som de fleste der har begået sig i ungdomsvolley på et eller andet tidspunkt de sidste 3 årtier kender – så længe har han været ungdomsleder i denne klub.

Han har skaffet enorm mange spillere til Grøndal gennem hans store ungdoms- og skolearbejde, som han har lavet gennem tiderne. Spillere som nu også findes ude i andre klubber og på alle niveauer, bl.a. har begge vores landshold spillere som tidligere har spillet ungdom i Grøndal.

Det er også en klub som har en stor social betydning i det område de befinder sig i. De viser at man via ihærdigt arbejde kan gøre en forskel i sit område.

Udskriv E-mail

 personliglicens logoLogo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215