Om Kidsvolley

Kidsvolley er for alle børn op til 5. klasse. Her er det sjov og leg der er temaet, hvilket går igen i kidsstævnerne der afholdes i en ånd, hvor vi alle hjælper hinanden, lige fra den helt grønne forældrecoach til den gamle landsholdsspiller, der har sit barn med på et hold. 
Spillet er baseret på 5 levels, der fra simple kaste- gribespil udvikler børnene til at kunne spille volleyball, inden de kommer i 6. klasse og skal videre til ungdomsrækkerne. Kidsvolley er sved på panden gennem gennem sjov og leg. 

ALDERSINDDELINGKids Regler knap

I SVBK spilles kidsvolley til og med 6. klasse, mens elever fra 6.-10. klasse spiller Teenvolley.

RÆKKER

Level 0: Til og med 1. klasse
Level 1: Til og med 2. klasse
Level 2: Til og med 3. klasse
Level 3: Til og med 4. klasse
Level 4: Til og med 5. klasse

ÅBNE RÆKKER

Level 2: Til og med 4. klasse
Level 3: Til og med 5. klasse
Level 4: Til og med 6. klasse


Holdsammensætning

Der må være 3-5 spillere på et hold, hvoraf der maksimalt må være 4 spillere på banen. Level 0-4, her spilles der i en fælles række

DISPENSATIONER
Der kan være pædagogiske, sportslige eller praktiske grunde til, at en klub ekstraordinært har behov for at deltage med spillere, der er for gammel til en række. Hvis dette er tilfældet, skal I senest 7 dage før det pågældende stævne fremsende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor I kort gør rede for, hvorfor I ønsker at benytte den aktuelle spiller. Der gives ikke dispensationer til Sjællandsmesterskaberne.

REGLER
Der spilles efter de gældende Kidsvolleyregler, der kan dog forekomme justeringer.

ETISK KODEKS
Der er udarbejdet et etisk kodeks der skal hjælpe spillere, trænere og forældre så alle får en god dag i hallen:

Udskriv