U15 & U17 SM

tilmelding knap

 


Spilles over 4-5 runder fordelt med 1-2 runder i efteråret og 3-4 runder i foråret. Holdene spiller alle mod alle, en eller flere gange, dog kan holdene maksimalt møde hinanden 2 gange. Vinderne af turneringen bliver Sjællandske mestre.

Hvis antal tilmeldte hold kræver en runde mere, vil der blive lagt en hverdagsrunde ind.

Runderne spilles på faste dage og det er som udgangspunkt ikke muligt at flytte kampene/runderne. I bør derfor være opmærksomme på dette i forbindelse med fastsættelsen af DT-kampe og ønsker om spillefri i kredsturneringen. Dog kan et stævne ekstraordinært flyttes hvis:

 • Alle de deltagende klubber er enige herom.
 • Såfremt enighed ikke kan opnås mellem alle klubberne kan enkelte kampe flyttes. Her er muligheden, at kampene spilles på hverdage, lokalt i klubberne. Den klub som ønsker kampene flyttet må påregne at spille disse som enkelte kampe på udebane.
 • Kampflytningerne er godkendt af SVBK senest 6 uger før oprindeligt kampdato, dog for runderne i efteråret er fristen 3 uger før. Flyttes en kamp uden UU's accept, betragtes begge hold som udeblevne.

 

Terminer

DU15 - HU15

DU17 - HU17

1. runde

Søndag 11. december 2022

Søndag 27. november 2022

2. runde

Søndag 15. januar 2023

Lørdag 10. december 2022

3. runde

Søndag 12. marts 2023

Lørdag 14. januar 2023

4. runde

Søndag 26. marts 2023

Lørdag 11. marts 2023

5. runde

Søndag 16. april 2023

Lørdag 25. marts 2023

 


Deltagende hold

Reglerne for deltagelse i SM (DM-kvalificerende turnering) er de samme som ved DM.

 • Der skal være 6 spillere på banen
 • Der spilles i en pige- og en drengerække. Dog kan pigespillere spille på drengehold hvis der er søgt dispensation for dem hos Volleyball Danmark senest 8 dage før første DM-kvalifikationsstævne.
  Se mere i Volleyball Danmarks Ungdomsreglement §6 stk. 3.
 • Det er tilladt 2. holdene at tilmelde sig SM.
  Dog skal holdene betragtes som 2 separate hold og spillerne må derfor kun spille for det samme hold hele turneringen. Spillerne må ikke skifte hold undervejs. 2. holdene kan ikke kvalificere sig til DM.
  Se mere i Volleyball Danmarks Ungdomsreglement §6 stk. 2.
 • Det er som udgangspunkt kun muligt at kvalificerer sig til DM gennem Sjællandsmesterskaberne.

Vi anbefaler at læse SVBK's Ungdomsreglement samt Volleyball Danmarks Ungdomsreglement igennem.

 

Turneringsgebyr:         Kr. 1.000,00  som opkræves efterfølgende.
Tilmeldingsfrist:          Tilmeldingen skal ske senest fredag 28. oktober 2022.
Licens:                         Spillere, der deltager på et turneringshold, skal have indløst personlig licens. Læs mere her.

 

Sjællandsmesterskabet og Kvalifikation til Danmarksmesterskabet

Selve turneringen er afgørende for Sjællandsmesterskabet. De 4 bedst placerede hold kvalificerer sig til Danmarksmesterskaberne for ungdom.

Aldersgrænser

DU17/HU17:  født i 2006 - 2007
DU15/HU15: født i 2008 - 2010

Der er generelt dispensation for Kids-, Teen-, U15- og U17 spillere til at deltage på et hold i aldersgruppen umiddelbart over den aldersgruppe, som spilleren tilhører i forhold til ovenstående årgange. Der gives ikke dispensation nedad til SM. Dvs. at der fx ikke gives dispensation for U17 spillere til at spille med i U15 rækken.

Bolde

Arrangøren har pligt til at stille med kampbolde, som opfylder de Officielle Volleyballreglers krav. Arrangørklubben vælger hvilken model/type bold der skal spilles med. Et hold kan ikke nægte at spille med en godkendt bold.

AFBUD TIL KAMP

Procedure for afbud til turneringskampe:
Såfremt en klub senest 17 dage før en kamp meddeler Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., at holdet ikke kan stille hold til en kamp, bortfalder bøden, men kampen betragtes som udeblivelse. Såfremt en klub melder afbud til kamp senere end 17 dage før en kamp, skal klubben:

 • Kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., arrangørklubben og modstanderklubberne og meddele dem, at holdet ikke kan stille hold. 
  I kan finde kontaktpersoner og klubinformationer her.
 • Såfremt en klub melder afbud senere end 48 timer før kampstart, skal afbuddet også meldes telefonisk.

Udskriv E-mail

 Logo kids programmer trænerklubben  cityvolleyBeachvolleybedstevolleyvolleypedia

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215