U15 & U17 SM

tilmelding knap

 


Spilles over 3-5 runder fordelt med 1 runde i efteråret og 3-4 runder i foråret eller alle runder i foråret. Holdene spiller alle mod alle, en eller flere gange, dog kan holdene maksimalt møde hinanden 2 gange. Vinderne af turneringen bliver Sjællandske mestre.

 • Der spilles over 4 runder. Hvis antal tilmeldte hold kræver en runde mere, vil der blive lagt en hverdagsrunde ind.
 • Runderne spilles på faste dage og det er som udgangspunkt ikke muligt at flytte kampene/runderne. I bør derfor være opmærksomme på dette i forbindelse med fastsættelsen af DT-kampe og ønsker om spillefri i kredsturneringen. Dog kan et stævne ekstraordinært flyttes hvis:
  • Alle de deltagende klubber er enige herom
  • Såfremt enighed ikke kan opnås mellem alle klubberne kan enkelte kampe flyttes. Her er muligheden, at kampene spilles på hverdage, lokalt i klubberne. Den klub som ønsker kampene flyttet må påregne at spille disse som enkelte kampe på udebane.
  • Kampflytningerne er godkendt af SVBK senest 6 uger før oprindeligt kampdato, dog for runderne i december er fristen 3 uger før. Flyttes en kamp uden UU's accept, betragtes begge hold som udeblevne.

Terminer

DU15 - HU15

DU17 - HU17

1. runde

Søndag 13. december 2020

Lørdag 12. december 2020

2. runde

Søndag 10. januar 2021

Søndag 24. januar 2021

3. runde

Søndag 21. marts 2021

Lørdag 20. marts 2021

4. runde

Søndag 11. april 2021 

Søndag 18. april 2021

Evt. 5. runde

Hverdagsrunde uge 9

Hverdagsrunde uge 10


Deltagende hold

Reglerne for deltagelse i SM (DM-kvalificerende turnering) er de samme som ved DM.

 • Der skal være 6 spillere på banen
 • Piger kan kun spille på pigehold og drenge på drengehold
  Dog må pigespillere spille på drengehold i HU15 rækken. I visse tilfælde kan Volleyball Danmark give enkeltstående dispensation i andre rækker også.
  Se mere i Reglement for Danmarksmesterskaber i volleyball for ungdomshold §11.
 • Det er tilladt 2. holdene at tilmelde sig SM.
  Dog skal holdene betragtes som 2 separate hold og spillerne må derfor kun spille for det samme hold hele turneringen. Spillerne må ikke skifte hold undervejs.
  2. holdene kan ikke kvalificere sig ikke til DM. Dog kan Volleyball Danmark tildele dem et wildcard, såfremt der er ledige pladser.
  Se mere i Reglement for Danmarksmesterskaber i volleyball for ungdomshold §12.
 • Det er som udgangspunkt kun muligt at kvalificerer sig til U15 og U17 DM gennem Sjællandsmesterskaberne. Volleyball Danmark kan dog tildele et wildcard til hold der ikke har deltaget SM-turneringen, såfremt at der er ledige pladser.

Vi anbefaler at læse SVBK's Ungdomsreglement samt Volleyball Danmarks ”Reglement for Danmarksmesterskaber i volleyball for ungdomshold” igennem.

 

Turneringsgebyr:         Kr. 1.000,00  som opkræves efterfølgende.
Tilmeldingsfrist:          Tilmeldingen skal ske senest søndag 25. oktober 2020.
Licens:                         Spillere, der deltager på et turneringshold, skal have indløst personlig licens. Læs mere: http://www.volleyball.dk/index.php/turneringer/licens-holdsedler

 

Sjællandsmesterskabet og Kvalifikation til Danmarksmesterskabet

Selve turneringen er afgørende for Sjællandsmesterskabet. De 4 bedst placerede hold kvalificerer sig til Danmarksmesterskaberne for ungdom.

Bolde

Arrangøren har pligt til at stille med kampbolde, som opfylder de Officielle Volleyballreglers krav. Arrangørklubben vælger hvilken model/type bold der skal spilles med. Et hold kan ikke nægte at spille med en godkendt bold.

AFBUD TIL KAMP

Procedure for afbud til turneringskampe:
Såfremt en klub senest 17 dage før en kamp meddeler Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., at holdet ikke kan stille hold til en kamp, bortfalder bøden, men kampen betragtes som udeblivelse. Såfremt en klub melder afbud til kamp senere end 17 dage før en kamp, skal klubben:

 • Kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., arrangørklubben og modstanderklubberne og meddele dem, at holdet ikke kan stille hold. 
  I kan finde kontaktpersoner og klubinformationer her.
 • Såfremt en klub melder afbud senere end 48 timer før kampstart, skal afbuddet også meldes telefonisk.

Udskriv E-mail

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215