Indberetning af nedenstående oplysninger til SVBK til planlægningen af kids- og teenstævner i  foråret 2022. Dvs. antal stævner I ønsker er kun for foråret.

Det er vigtigt at I vurderer om jeres 6. klasser skal spille Level 4 åben, Teen 1-2 eller Grand Prix turnering. I forhold til stævnetilmelding er det fortsat meget fleksibelt, men i forhold til at være arrangør er det vigtigt I træffer de rigtige valg. Man kan dog risikere at være arrangører for et level man ikke har ønsket, men har hold i, da nogle levels generelt mangler at "blive ønsket" som hjemmearrangør.

Udover nedenstående skema, skal I tjekke om jeres haltider stadig er aktuelle, om der nogle der skal afmeldes og om der evt. nogle der skal tilføjes. Det skal klubbens turneringsleder gøre i MVP-systemet. Er der udfordringer med det, skal I kontakte kredssekretæren.
Tjek gerne ungdomskalenderen for at se de allerede fastlagte terminer til fx. Grand Prix, således at I evt. kan tjekke jeres haltider ift. dem og evt. booke til dem.

 

Frist: søndag den 5. december 2021

Sjællands Volleyball Kreds ~ Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby ~ Tlf. 26 80 23 95 ~ svbk@svbk.dkFB ~ CVR. 40298215